ONE DAY SEMINAR AGENDA

09.30 - 10.00   Registration & coffee/tea  (30min)

10.00 - 10.05   Introductions & welcome (5min)

10.05 - 11.35   Session 1 (1hour 30min)

11.35 - 11.50   Coffee/tea (15 min)

11.50 - 13.05   Session 2 (1hour 15min)

13.05 - 14.10   Lunch (1hour 5min)

14.10 - 15.25   Session 3 (1hour 15min)

15.25 - 15.45   Coffee/tea & raffle  (20min)

15.45 - 16.50   Session 4  (1hour 5min)

16.50 - 17.00   Summary & close (10min)

 

AN EVENING TALK AGENDA

19.00 - 19.15     Registration & coffee/tea   (15min)

19.15 - 20.45     Session 1(1hour 30min)

20.45 - 21.00    Coffee/tea (15min)

21.00 - 22.00     Session 2 (1hour)